Lesik Omodada / 18.06.2019
Справжні професіонали своєї справи. Усім рекомендую!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Андрій Марійовський / 17.05.2019
Дуже задоволені вашою роботою. Вже цiлий рiк ми грiємося i економно.
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Руслан Василишин / 26.08.2018
Придбали теплу підлогу. Дуже задоволені професійним підходом до справи. В магазині допомогли підібрати якісний товар, після оформлення замовлення підлога прийшла швидко, також нам надали консультації з приводу монтажу обладнання. ВСІМ РАДИМО!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Ігор / 22.07.2018
Усім рекомендую магазин "PETTER"! Чудовий продавець, фахівець своє справи. Проконсультував, допоміг з вибором товару. Відпрвив товар в день замовлення. Буду звертатись ще!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Алина Конько / 14.04.2018
Большой выбор, как электрических обогревателей так и большой выбор ТМ теплого пола! Качественный расчет, хороший подход к каждому клиенту.
Рекомендую!!!
Комментарий компании
Спасибо за отзыв, мы рады что Вы остались довольны нашей работой.
Наталя, компанія "Світ меблів" / 09.10.2017
Панель ENSA CR1000Т WHITE просто СУПЕР!!! Спочатку Ставимо на максимум , за годинку на мінімум----тепло цілий день.Дуже мяке тепло , не сушить повітря! Навіть після вимкнення панель ще довго віддає тепло! А ще великий плюс --- економія електроенергії. Величезне ДЯКУЄМО всією фірмою Вашому магазину за ТЕПЛО !!! :) :) :)
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Микола / 31.08.2017
Придбав терморегулятори Terneo для теплої підлоги. Сервіс - супер, зручно і швидко. Побільше таких інтернерт магазинів :)
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Аліна / 22.06.2017
Велика подяка компанії - яка йде в ногу з часом і представляє дуже широкий спектр товарів і послуг в сфері енергозберігаючих системи електричного опалення, надаючи можливість простому обивателю знизити витрати на експлуатацію свого житла...
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією.
Олег / 14.04.2017
Вполне профессиональный подход, все доступно рассказали, цены на сайте реальные, товар как на сайте так и в реальности. Рекомендую. Спасибо!
Комментарий компании
Спасибо за отзыв, мы рады что Вы остались довольны нашей работой.
Андрій Самагала / 07.02.2017
Придбав інфрачервону плівку HEAT PLUS для облаштування теплої підлоги. Дуже задоволений сервісом і якістю продукції. Дуже легко монтується. Швидко прогрівається і що найголовніше - дуже мало споживає електроенергії. Підлога - супер. Кімната стала затишною і теплою))
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією.
Показано з 1 по 10 із 10 (всього 1 сторінок)