Остап / 16.04.2020
Замовляв теплу підлогу в кухню і санвузол. Продавець грамотно проконсультував, підібрав оптимальні матеріали на мій бюджет. Без затримок відправив. Всім задоволений.
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Авто Місто / 04.02.2020
Професійний підхід знання справи справжній професіонал Рекомендую!!!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Lesik Omodada / 18.06.2019
Справжні професіонали своєї справи. Усім рекомендую!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Андрій Марійовський / 17.05.2019
Дуже задоволені вашою роботою. Вже цiлий рiк ми грiємося i економно.
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Руслан Василишин / 26.08.2018
Придбали теплу підлогу. Дуже задоволені професійним підходом до справи. В магазині допомогли підібрати якісний товар, після оформлення замовлення підлога прийшла швидко, також нам надали консультації з приводу монтажу обладнання. ВСІМ РАДИМО!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Ігор / 22.07.2018
Усім рекомендую магазин "PETTER"! Чудовий продавець, фахівець своє справи. Проконсультував, допоміг з вибором товару. Відпрвив товар в день замовлення. Буду звертатись ще!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Алина Конько / 14.04.2018
Большой выбор, как электрических обогревателей так и большой выбор ТМ теплого пола! Качественный расчет, хороший подход к каждому клиенту.
Рекомендую!!!
Комментарий компании
Спасибо за отзыв, мы рады что Вы остались довольны нашей работой.
Наталя, компанія "Світ меблів" / 09.10.2017
Панель ENSA CR1000Т WHITE просто СУПЕР!!! Спочатку Ставимо на максимум , за годинку на мінімум----тепло цілий день.Дуже мяке тепло , не сушить повітря! Навіть після вимкнення панель ще довго віддає тепло! А ще великий плюс --- економія електроенергії. Величезне ДЯКУЄМО всією фірмою Вашому магазину за ТЕПЛО !!! :) :) :)
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Микола / 31.08.2017
Придбав терморегулятори Terneo для теплої підлоги. Сервіс - супер, зручно і швидко. Побільше таких інтернерт магазинів :)
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Аліна / 22.06.2017
Велика подяка компанії - яка йде в ногу з часом і представляє дуже широкий спектр товарів і послуг в сфері енергозберігаючих системи електричного опалення, надаючи можливість простому обивателю знизити витрати на експлуатацію свого житла...
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією.
Показано з 1 по 10 із 12 (всього 2 сторінок)