Олег / 04.03.2021
Вполне профессиональный подход, все доступно рассказали, цены на сайте реальные, товар как на сайте так и в реальности. Рекомендую. Спасибо!
Комментарий компании
Олег. Спасибо за отзыв, мы рады что Вы остались довольны нашей работой.
Дмитро Подолянюк / 30.01.2021
Професійно, якісно і швидко! Рекомендую усім.
Коментар компанії
Дмитро Подолянюк, щиро вдячні за відгук . Приємно коли нашу роботу оцінюють так високо .
Зоя Чиркова / 15.09.2020
У 2015 р. купували два панельних обігрівачі ENSA у пана Петра, для обігріву соляної кімнати. Покупкою були задоволені, панельки працювали безвідмовно, і ось учора одна перестала вмикатись. Звернулись до продавця, нас уважно вислухали, пообіцяли допомогти. Яким було моє здивування, коли, не дивлячись на те, що ці моделі вже не випускають, і гарантійний термін минув давно, від нас не відмахнулись. Петро Орестович віднайшов потрібну нам деталь і все запрацювало. Відпала необхідність відсилати обігрівач на завод-виробник. Все було зроблено дуже швидко і професійно. Щиро вдячна за привітне відношення до покупців і роботу. Ви справжній майстер своєї справи. Удачі Вам і вашим клієнтам!
Коментар компанії
Зоя Чиркова, дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Авто Місто / 04.02.2020
Професійний підхід знання справи справжній професіонал Рекомендую!!!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Lesik Omodada / 18.06.2019
Справжні професіонали своєї справи. Усім рекомендую!
Коментар компанії
Lesik Omodada, дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Андрій Марійовський / 17.05.2019
Дуже задоволені вашою роботою. Вже цiлий рiк ми грiємося i економно.
Коментар компанії
Андрій Марійовський, Дуже дякуємо, що Ви оцінюєте нашу роботу так високо.
Руслан Василишин / 26.08.2018
Придбали теплу підлогу. Дуже задоволені професійним підходом до справи. В магазині допомогли підібрати якісний товар, після оформлення замовлення підлога прийшла швидко, також нам надали консультації з приводу монтажу обладнання. ВСІМ РАДИМО!
Коментар компанії
Руслан Василишин, дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Наталя, компанія "Світ меблів" / 10.10.2017
Панель ENSA CR1000Т WHITE просто СУПЕР!!! Спочатку Ставимо на максимум , за годинку на мінімум----тепло цілий день.Дуже мяке тепло , не сушить повітря! Навіть після вимкнення панель ще довго віддає тепло! А ще великий плюс --- економія електроенергії. Величезне ДЯКУЄМО всією фірмою Вашому магазину за ТЕПЛО !!! :) :) :)
Коментар компанії
Наталя, дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Дідух Микола / 31.08.2017
Придбав терморегулятори Terneo для теплої підлоги. Сервіс - супер, зручно і швидко. Побільше таких інтернерт магазинів :)
Коментар компанії
Дідух Микола, дякуємо за відгук. Ми раді, що українці обирають українське! Ми працюємо для Вас!
Аліна / 22.06.2017
Велика подяка компанії - яка йде в ногу з часом і представляє дуже широкий спектр товарів і послуг в сфері енергозберігаючих системи електричного опалення, надаючи можливість простому обивателю знизити витрати на експлуатацію свого житла...
Коментар компанії
Аліна, дуже дякуємо за відгук, ми раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією.
Показано з 1 по 10 із 11 (всього 2 сторінок)