Сергій / 14.04.2021
Консультацією і швидкістю обробки мого замовлення задоволений. Рекомендую.
Коментар компанії
Сергій, щиро вдячні за відгук . Приємно коли нашу роботу оцінюють так високо .
Олег / 04.03.2021
Вполне профессиональный подход, все доступно рассказали, цены на сайте реальные, товар как на сайте так и в реальности. Рекомендую. Спасибо!
Комментарий компании
Олег. Спасибо за отзыв, мы рады что Вы остались довольны нашей работой.
Дмитро Подолянюк / 30.01.2021
Професійно, якісно і швидко! Рекомендую усім.
Коментар компанії
Дмитро Подолянюк, щиро вдячні за відгук . Приємно коли нашу роботу оцінюють так високо .
Зоя Чиркова / 15.09.2020
У 2015 р. купували два панельних обігрівачі ENSA у пана Петра, для обігріву соляної кімнати. Покупкою були задоволені, панельки працювали безвідмовно, і ось учора одна перестала вмикатись. Звернулись до продавця, нас уважно вислухали, пообіцяли допомогти. Яким було моє здивування, коли, не дивлячись на те, що ці моделі вже не випускають, і гарантійний термін минув давно, від нас не відмахнулись. Петро Орестович віднайшов потрібну нам деталь і все запрацювало. Відпала необхідність відсилати обігрівач на завод-виробник. Все було зроблено дуже швидко і професійно. Щиро вдячна за привітне відношення до покупців і роботу. Ви справжній майстер своєї справи. Удачі Вам і вашим клієнтам!
Коментар компанії
Зоя Чиркова, дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Авто Місто / 04.02.2020
Професійний підхід знання справи справжній професіонал Рекомендую!!!
Коментар компанії
Дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Lesik Omodada / 18.06.2019
Справжні професіонали своєї справи. Усім рекомендую!
Коментар компанії
Lesik Omodada, дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Андрій Марійовський / 17.05.2019
Дуже задоволені вашою роботою. Вже цiлий рiк ми грiємося i економно.
Коментар компанії
Андрій Марійовський, Дуже дякуємо, що Ви оцінюєте нашу роботу так високо.
Руслан Василишин / 26.08.2018
Придбали теплу підлогу. Дуже задоволені професійним підходом до справи. В магазині допомогли підібрати якісний товар, після оформлення замовлення підлога прийшла швидко, також нам надали консультації з приводу монтажу обладнання. ВСІМ РАДИМО!
Коментар компанії
Руслан Василишин, дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Наталя, компанія "Світ меблів" / 10.10.2017
Панель ENSA CR1000Т WHITE просто СУПЕР!!! Спочатку Ставимо на максимум , за годинку на мінімум----тепло цілий день.Дуже мяке тепло , не сушить повітря! Навіть після вимкнення панель ще довго віддає тепло! А ще великий плюс --- економія електроенергії. Величезне ДЯКУЄМО всією фірмою Вашому магазину за ТЕПЛО !!! :) :) :)
Коментар компанії
Наталя, дякуємо за відгук, ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та продукцією.
Дідух Микола / 31.08.2017
Придбав терморегулятори Terneo для теплої підлоги. Сервіс - супер, зручно і швидко. Побільше таких інтернерт магазинів :)
Коментар компанії
Дідух Микола, дякуємо за відгук. Ми раді, що українці обирають українське! Ми працюємо для Вас!
Показано з 1 по 10 із 12 (всього 2 сторінок)